Salsa - Boldizsár Béla

Salsa - Boldizsár Béla

- Salsa?
- Mi? A fűszeres szósz?
- Aha, majdnem. Fűszeres zenék, kubai levegő, páros tánc.

Boldizsár Béla vagyok, a Pünkösdi Teológiai Főiskola hallgatója. 8 éve foglalkozom a tánccal, többször vettem részt latin és standard versenyeken, ahol dobogós helyeken végeztem egyéni és formációs kategóriában is. Kalocsán, a szülővárosomban tanultam táncolni, majd tanítói pályafutásomat is ott kezdtem a helyi kollégiumban és iskolákban. 

Isten tehetséget adott a táncra, amit szeretnék minél szélesebb körben használni. Ezen keresztül magabiztosságot, örömöt és szabadságot kaptam, ami szerintem mindenkinek elérhető, aki kipróbálja! A tánc segít a feszültség levezetésében, az ellazulásban, a tanulás, a játék, a zene és a kapcsolatok feltöltenek. 

Alapjáraton nyitott és "laza" ember vagyok, sokat nevetek, amit szeretek átragasztani másokra is. smile Mindig is emberekkel foglalkoztam, örömmel tölt el az, ha  látom a munkám gyümölcsét, a fejlődést, és azt, ahogy a táncosok élvezik, amit csinálnak.

Összegezve: az óráimon a nevetés és öröm adott lesz, mert ezek nélkül nem működne a dolog. Kezdőknek szól, nem kell párban érkezned, az óra párcserés, s nem akadály, ha több a lány, mint a fiú.

Szeretettel várlak!

Támogatóink
  • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
  • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
  • Aapril Communication
  • Aera Communication
  • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
  • Shoeshine