2015. február 28 - PRLMNT CLUB (Nyugati)

Jesus Loves Electro (NO)

Jesus Loves Electro

A CrossSound bemutatja: Jesus Loves Electro Party @ PRLMNT

Ha nem akarsz lemaradni a tél legnagyobb bulijáról, váltsd meg jegyedet február 10-ig kedvezményesen a ticket.crosssound.hu oldalon!

 

"Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó.” tartja a magyar közmondás. Tavaly nyáron a CrossSound Fesztivál egyik legnagyobb buliját prezentálta a JesusLovesElectro csapata. Ott akkor, a nagyszínpad előtt rengetegen éltük át annak az újfajta szórakozási kultúrának az esszenciális tapasztalatát, melyben keresztényként is felszabadultan partizhattunk igazán és tisztán.

Ezért is tartotta fontosnak a CrossSound csapata, hogy ígéretükhöz híven ismét meghívják a JesusLovesElectro-t Magyarországra és szervezzenek nektek egy fergeteges partit! Így most őszinte örömmel jelenthetjük be, hogy 2015. február 28-án a CrossSound és a ShoeShine.hu szervezésében giga partira hívunk benneteket Budapestre, a PRLMNT-be!

A szervezők célja, hogy ezen a partin Isten és az a kultúra legyen a középpontban, melyben a tiszta, de önfeledt szórakozás van jelen. Ezért is hívtuk meg Andelic Jonatánt és csapatát, akik Magyarországon egyedülálló gospel dicsőítéssel készülnek számotokra, illetve vendégünk lesz még Johnny K. Palmer is! A JLE után pedig a ShoeShine partisorozat rezidens dj-i (Huszár, Bazsik, Silversound) tolják maximumra a potikat. Így lesz az esténk igazán jó hangulatú, hajnalig tartó buli. Várunk tehát Budapest egyik legjobb hangrendszerével, eszeveszett hangulattal, ismerősökkel, sok-sok új arccal és persze a CrossSound csapatával!

Helyszín: PRLMNT, ami Budapest egyik legmenőbb és legújabb klubja a Nyugatinál. (Teréz körút 62.)
Időpont: 2015. február 28. 19.00
Megjelenés: józanul, fehér, vagy neon színekben!

Jegy: Ha nem szeretnél lemaradni erről a fantasztikumról, akkor minél előbb vedd meg a jegyed, a ticket.crosssound.hu oldalon!
Elővételben: 1950 Ft (febr 10-ig) | utána: 2450 Ft
Helyszínen: 2950 Ft | Csapat jegy: 9950 Ft (5 fő részére)

Támogatóink
  • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
  • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
  • Aapril Communication
  • Aera Communication
  • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
  • Shoeshine