2015. február 28 - PRLMNT CLUB (Nyugati)

Jesus Loves Electro (NO)

Jesus Loves Electro

Házirend

 

CROSS SOUND

HÁZIREND, avagy tíz plusz két parancsolat.

 

 1. ITTÁL MA ELEGET? DE MIT? - Fesztivál területére alkoholt behozni és fogyasztani tilos. E szabály megszegése esetén a Fesztivál szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy az alholt elkobozzák, az ittas fesztiválozót a területről kiutasítsák.

 2. NE SZEMETELJ! - A Fesztivál területén a hulladékot szelektíven gyűjtjük. Te is tégy így!

 3. VÉDJÜK A KÖRNYEZETET!- Fontosnak tartjuk a környezet védelmét, ezért kérünk, tartsd tisztán a fesztivál területét.

 4. AMI BENT VAN, OTT IS MARAD- A konferencia központ textíliáit (párnák, takarók, lepedő) és bútorait ne vidd ki a szabadba.

 5. HAGYD OTTHON A KUTYUST/CICUST/MALACOT! - A Fesztivál területére háziállat nem hozható be.

 6. Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet.- DE INKÁBB NE DOHÁNYOZZ, ha teheted!

 7. NE JÁTSSZ A TŰZZEL! - A Fesztivál területén tüzet rakni tilos.

 8. AZ ENYÉM A TIÉD, BÁNJ VELE ÚGY - A Fesztivál által biztosított eszközökkel (sport-, szabadidő- és művészeti eszközök, dekoráció, evőeszköz, tányér, asztalok, székek, egyéb) minden résztvevő köteles kímélően, körültekintően bánni. Szándékos károkozás esetén a javítás vagy pótlás költségét a károkozó viseli.

 9. KÁR? KÁR. :( - A Fesztivál szervezőit nem terheli felelősség abban az esetben, ha a kár a résztvevőnek felróható, annak önhibájából következett be, valamint ha vis major, illetve olyan körülmények idézték elő, amelyeket a szervező teljeskörű szakmai gondossága mellett sem láthatott előre vagy háríthatott el.  Ebben az esetben kártérítésnek nincs helye.

 10. NE LOPJ! - Személyes vagyontárgyaira minden résztvevőnek saját magának kell figyelnie, ezek elvesztéséért illetve eltűnéséért a Fesztivál szevezői nem vállalnak felelősséget.

 11. A SZOMSZÉD FŰJE MINDIG ZÖLDEBB. DE NEM ITT! - A Fesztivál területén tilos bármilyen tudatmódosító szer használata. E szabály megszegése esetén a Fesztivál szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy a szert elkobozzák, a kábult fesztiválozót a területről kiutasítsák.

 12. KIVEL OSZTOD MEG A SÁTRAD? - A sátrak állítása és szálláshelyek megosztása nemek szerint történnek, nem koedukáltan (kivéve házaspárok és családtagok esetén). Kérjük ebben az együttműködésedet!

Támogatóink
 • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
 • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
 • Aapril Communication
 • Aera Communication
 • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
 • Shoeshine