2015. február 28 - PRLMNT CLUB (Nyugati)

Jesus Loves Electro (NO)

Jesus Loves Electro

Jesus Loves Electro interjú!

 

2010-ben Oslo-ban elindult egy zenei forradalom, megalakult a Jesus Loves Electro. Hogyan történt mindez?

Láttuk a gyülekezetünkben a fiatalokat, akik nem tudtak hova elmenni szórakozni, ezért party-kat szerveztünk nekik. Ezekbe az alkalmakba bele akartuk vinni a Jézusba vetett hitünket, hogy ne csak a klub zenéről szóljon, szóval megalapítottuk a Jesus Loves Electro-t. Öt különböző típusú srác voltunk, akik a gyülekezetben találkoztak, onnan indult ez az egész.

Kik a csapat tagjai és milyen feladatokat látnak el?

Casper – DJ, marketing és kommunikáció
Kjetil – DJ, menedzser
Ole Jose – DJ, evangélista
Asgeir – evangélista, táncos, dobos
Simon – vokál
Arnfinn - producer

Mi a Jesus Loves Electro üzenete?

Szeretnénk létrehozni egy helyet, ahol az emberek találkoznak Jézussal. Ünnepeljük az életet, a zenét, a kreativitást és Istent. Ezt azáltal tesszük, hogy összekeverjük a legjobbakat, az elektronikus tánczenét és az Istenre való tiszta összpontosítást. Ez egy party. Ez egy dicsőítés. Ez egy gyönyörű felfordulás. Ez a Jesus Loves Electro.

Mi jellemzi a zenéteket és a dalaitokat? Hogyan választjátok ki, hogy melyik dicsőítő dalból készítsetek remixet?

Felemelő, jó zenét játszunk, ismerős és ismeretlen dalokat. Dalokat, amelyek Istenről és a szeretetről szólnak, valamint játszunk instrumentális szerzeményeket is. Mindig igyekszünk megtalálni azokat, amelyek jól beleillenek abba a hármasba, amelyet képviselünk: kezek a levegőben, őrült electro számok vagy „szuper-őrült” zenék.
Amikor kiválasztjuk a dalokat, amelyekből remixeket készítünk, akkor megpróbáljuk megtalálni azokat a számokat, amelyek jól illeszkednek egymáshoz és jó dolgokat közvetítenek a fiataloknak.

Milyen egy Jesus Loves Electro koncert?

Igazi lelkesedés a tiszta fókusszal. Masszív szinti, big drops,hangos basszus, ének, remixek, dicsőítés, tánc – szabadság!

Bár Magyarországon nem jártatok még, de több európai fesztiválon is felléptetek már. Mi a tapasztalatotok az itteni hangulatról és közönségről?

Nagyon jó a közönség és a hangulat! Bár ők nem tudják, de nekünk ugyanolyan érzés, mint nekik, friss és új a helyzet, melyben nagyon sok szeretetet kapunk.

Mivel készültök a Cross Sound fesztiválra?

Mint mindig: a legjobbat szeretnénk adni és nagyszerű időt eltölteni veletek! Már nagyon várjuk!

Támogatóink
  • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
  • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
  • Aapril Communication
  • Aera Communication
  • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
  • Shoeshine