2015. február 28 - PRLMNT CLUB (Nyugati)

Jesus Loves Electro (NO)

Jesus Loves Electro

Társtaláló Társasjáték és VillámRandi

Játssz velunk! Menj végig az akadálypályán, vegyél részt a VillámRandin, gyűjts pontokat, ismerkedj, alkalmazkodj, tanulj magadról es másokról, próbálkozz, játssz komolyan es érezd jol magad!
Keresd a Pálferis sátrat a Cross Cityben a fesztiválon!
Egy köreikben már bevált társtaláló akadályversenyt hoz el nektek Pál Feri csapata a Cross Soundra, amely lényege hogy miközben másokkal ismerkedünk, magunkról is megtudhatunk rengeteget.A versenyben mindenki egyénileg indul majd és gyűjti a pontokat, de minden feladatot csak egy ellenkező nemű partnerrel együtt oldhat csak meg. A párok csak egy-egy feladat erejéig szólnak, így akárhány partnerrel próbálkozhatunk az akadályoknál. A kooperációs képességet teszik így főleg próbára a feladatok, és ha szemfülesek vagyunk, igazi életre szóló tapasztalatokkal gazdagodhatunk a játék során kapcsolódásról, versengésről, vezetésről, követésről, a másikról, önmagunkról.
 
VillámRandi
7 perc alatt sok minden kiderülhet, ennyi idő áll a rendelkezésetekre a villámrandi során. Az előzetes regisztáció után résztvevőket a szervezők korosztály szerinti csoportokra bontják, akik a villámrandin párokban beszélgetnek, majd az idő leteltével átülnek egy másik hölgyhöz/úrhoz így alkalmatok nyílik minden ellenkező nemű résztvevőt (7-8 potenciális Ő) egy kicsit megismerni. A beszélgetés után egy lapon megjelölhetitek, hogy aki[v]kkel épp beszélgettetek, szívesen randiznátok-e újra (nem kötelező, illetve nemcsak egyet lehet jelölni), vagy inkább máshol keresnétek tovább. Ha egy pár mindkét tagja szimpatikus volt egymásnak, akkor a program vezetőjétől megkapják a másik elérhetőségét. Boldog házassági garanciát nem vállalunk, de tapasztalatszerzésit igen! smile
 
Önismereti sátor
Térj be hozzánk, ha: 
ha valami nyomja a lelkedet,
szerelmi/párkapcsolati kérdés foglalkoztat, 
megismernéd jobban önmagadat,
többet megtudnál mozgatórugóidról
felfedeznéd értékeidet, erőforrásaidat, lehetőségeidet,
nehéz élethelyzetben vagy egyszerűen „magad alatt” vagy,
dönteni kellene, de minden összekuszálódott,
konfliktusod van egy számodra fontos/jelentős személlyel,
vagy ha csak megpihennél, beszélgetnél, rajzolnál.
 
Saját változatos & aktív önismereti utunkból táplálkozó módszerekkel is dolgozunk:
jöhetsz hozzánk csoportra vagy egyéni beszélgetésre is – verbális és vizuális (rajzolás, imagináció, képi szimbólumok stb.) eszközökkel egyaránt várunk Téged.
 
Részletekről érdeklődj a sátornál – keresd Orsit vagy Tamást!
 
Orsi: coach, mentálhigiénés szakember (folyamatban) – sokéves közösség-fejlesztői és hozzáértő segítői tapasztalattal.  
Tamás: mentálhigiénés, életvezetési tanácsadó – több mint 10 éve dolgozik a segítő szakmában mind egyéni, mind csoport módszerekkel.
 
 
Pál Ferenc mentálhigénés segítő és katolikus pap, lassan több, mint 10 éve tart hetente előadásokat önismereti és pszichológiai témában. Olyan előadásokat, amelyek korunk útkereső fiataljainak szólnak, a minket érintő problémákról, olyanokat, amelyek segítenek friss szemmel ránézni a saját helyzetünkre és amelyeken gyakran előkerül az Úr által kinyilatkoztatott örömhír is.
 
Az atya csak következetesen Pálferinek hívatja magát mindenkivel, és a tanításait hallgató, körülötte kialakult közönség az évek során összetartó közösséggé formálódott. Ez a közösség egyre gyakrabban programokat is szervez a hasonlóan nyitott kereső testvéreknek, hogy az önismereteben elmélyülve lehetőség nyíljon egymást is megismerni. Illetve az elmúlt évek során egyre inkább bevett szokássá váltak a párkeresést is elősegítő rendezvények.
 
A rendezvény alatt többet is megtudhatsz Pál Feri tanításairól és a közösség programjairól az Infósátorban. Viszünk magunkkal videókat, fotókat, könyveket, és sok-sok friss élményt, amit megosztunk Veletek. 
 
http://palferi.hu/
Támogatóink
  • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
  • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
  • Aapril Communication
  • Aera Communication
  • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
  • Shoeshine