Infinity Paper Design

Infinity Paper Design

Hajtogatott papírcsodák – Környezettudatosság - Divat - Design

Az Infinity Paper Design pénztárcái, táskái, karkötői, fülbevalói, övei és telefontokjai egytől egyig újrahasznosított papírból születtek meg: túró rudi-csomagolás, chipses zacskó, újság vagy épp egy színes termékkatalógus sajátos újragondolásai. Mindegyik alkotás kézzel készül, apró, hajtogatott elemekből, amelyek vízálló réteggel vannak bevonva. Garantáltan nincs két egyforma darab, hiszen képtelenség lenne minden egyes elemet ugyanúgy meghajtogatni.

 „Minden cégnek vannak hulladékai, amikből gyönyörű dolgokat lehetne alkotni. Ehelyett bezúzzák őket vagy mennek a szemétégetőbe, ami szintén pénzbe kerül, és amit a vásárlókkal fizettetnek meg– mondja Kriszta, aki nemcsak a hulladék sorsát érzi a szívügyének - munkájával nagyszabású céljai is vannak. Szeretné ezt a technikát minél nagyobb körben terjeszteni, hogy az alkotás élménye elérhető legyen bárki számára.”

Csináld magad!

Puskás Kriszta, az Infinity Paper Design kitalálója rendszeresen tart tanfolyamokat, ahol lépésről lépésre megtanítja azt a speciális hajtogatási technikát, amivel dolgozik.  A Cross Sound fesztiválon tartott workshopon egy ékszer szettet lehet majd nála készíteni: fülbevaló és karkötő, vagy karkötő és medál.

A workshopok zártak lesznek és max. 5 ember vehet részt egy alkalmon.

1. workshop: szombaton 11.00-
2. workshop: szombaton 14.00-

A kurzus részvételi díja, a készített tárgyak megtartásával: 3000 Ft/fő

Szeretettel várunk!

Hol találod meg? https://www.facebook.com/InfinityPaperDesign

Támogatóink
  • A Magyarországi Egyházak Ökomenikus Tanácsának támogatásával
  • OVB Magyarország Hajdú Sándor újjászületett kereszteny országos igazgatósága
  • Aapril Communication
  • Aera Communication
  • GILDAN - Utteam.com
Médiatámogatók
  • Shoeshine